duminică, 23 noiembrie 2008

Ce formidabila harababura...

Poate vrei sa-ti schimbi viata insa esti naiv crezand ca aceasta va fi mai buna. Un drum lung si totusi atat de scurt in care ai avantajul ca poti invata de la altii si sa le asculti sfaturile. Uneori poate nu-ti traiesti clipele gandindu-te la ce vor spune ceilalti, iar alteori vrei sa pretinzi ca esti altcineva dorind sa te aflii pe drumul cel bun. Tinerii nu stiu ce vor, iar batranii sunt prea batrani pentru a mai vrea ceva. Cat despre doi ce si-au contopit destinele este bine de stiut ca fericirea nu e intotdeauna vesnica, precum nici dragostea. Asa imbatranesti, crezand ca se va schimba ceva de la sine cu trecerea rece a timpului si ajungi sa vezi cum cresc celelalte generatii si poate sa intelegi, in ultima etapa a vietii, ce este aceasta defapt. Oamenii incearca sa descopere ce este in indepartare dar nu se uita la ce se afla chiar sunt ochii lor, acestea putand sa le ofere multe noi descoperiri. Cautam ceva ce poate nici nu exista si uitam sa cladim temelii noi pe fiecare clipa. Suntem niste marionete in mainile Creatorului nostru in lumea creata de El. Putem spune chiar ca ne-a lasat sa traim numai pentru a vedea cat de neputinciosi suntem !
Am invatat sa ma rezum la prezent si sa nu ma mai tem de viitor, primindu-l astfel cu bratele deschise. Dar acum continua lupta grea in a pretui prezentul si a stii cum sa-l consumi.

2 comentarii:

ZeXe spunea...

E mult mai bine sa privesti in viitor decat sa te pierzi in trecut. Ar fii o mare greseala sa renunti la planurile sau ambitiile de viitor si sa traiesti doar pentru maine.

Jolie spunea...

ne pierdem in trecut regretandu-ne greselile, iar despre traitul zilei de maine pot spune ca multi au planuri si ambitii si nu reusesc decat sa isi asigure necesarul dorit de pe o zi pe alta. se numeste comoditate, valabil pentru ambele